Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Zipline Pazi Medo

Doživite čisti adrenalin v najdaljšem Zipline-u v Evropi

Ste ljubitelj letenja in občutka svobode? Zipline Pazi Medo je najdaljši v Evropi in je ustvarjen za vse športne navdušence. Predstavljajte si, da letite 80m nad tlemi s hitrostjo 120km/h in si sočasno ogledujete prelepo pokrajino, ki je stičišče treh dolin. Poleg razburljivega spusta se lahko preizkusite tudi pri igri Disco Golf ali pa se povzpnete na plezalno steno. Za tiste manj adrenalinsko naravnane pa imajo pripravljenih kar 150km prelepih označenih kolesarskih poti. Doživite adrenalin v neokrnjeni naravi.
Rudopolje bb, 53223 Rudopolje, Hrvaška
031 200 000
Več o ponudbi

Letenje je občutek svobode in adrenalina, ki si ga je človek od nekdaj prizadeval izkusiti na lastni koži. Pravijo, da so tisti, ki ponoči sanjajo letenje, na vrhu osebne moči in občutka nadzora. Ker pa na svoje sanje ne moremo vplivati, lahko v naših paketih občutite podobno doživetje. Predstavljajte si, da ste 80m nad tlemi in letite s hitrostjo od 100 – 120km/h, pod vami pa se razprostira prekrasen razgled na prekrasno pokrajino Like s pogledom na tri doline, ki krasijo območje. Dolžina, ki jo preletite znaša neverjetnih 1700m, zaradi česar je omenjeni Zipline najdaljši v Evropi.

Toda adrenalinski spust po Zipline-u ni vse, kar vam lahko ponudijo. Pohvalijo se lahko tudi s prekrasno skalo za plezanje, pri njih si izposodite plezalno opremo in se pod budnim očesom strokovno podkovanih inštruktorjev podate v plezalni podvig. Skala je visoka 8 m s skupno površino 54 m² in tremi ločenimi plezališči. Za tiste, ki uživate v prostem plezanju, pa so pripravili 67 m² kamnite stene, pod katero je 50cm debela blazina, ki vse plezalce ščiti pred poškodbami v primeru padca.

Poleg omenjenega ponujajo doživetje v relativno novem športu t.i. Disc Golf, ki združuje dva znana športa, golfa in disk – frizbija. Pri igri se uporablja leteči disk – frizbi, ki ga je potrebno v čim manj poizkusih zadeti v posebaj za to izdelano košaro. Pri tej igri ne potrebujete nobene posebne opreme, lahko jo igrate v paru ali kot ekipa, kar predstavlja še večjo zabavo.

Ponudnik ponuja tudi 150 km kolesarskih poti, ki jih lahko izkoristite za rekreacijo ali pa organizirate pravo tekmovanje in sočasno uživate v prečudoviti naravi.

V naši ponudbi darilnih paketov lahko preizkusite znani Pazi Medo Zipline in ob tem celotno doživetje zabeležite s kamero GoPro. Izbirate lahko med tandemom, pri čemer si lahko nepozabno doživetje delite z ljubljeno osebo ali prijateljem, ki je velik ljubitelj adrenalina. Lahko preizkusite svoje plezalne sposobnosti s plezanjem po umetni skali, ali pa si privoščite zabavo z igro Disc Golf športa. Za navdušence kolesarjenja pa je v ponudbi kar 150 km označenih kolesarskih poti v prelepi naravi, ki je del gostega gozda Male Kapele.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Zabava v naravi” prejmete 1x spust po Pazi Medo Zipline-u in 1x GoPro video spusta. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu “Adrenalinska doživetja” prejmete 1x spust po Pazi Medo Zipline-u in 2x GoPro video spusta. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete 1x spust po Pazi Medo Zipline-u in 2x GoPro video spusta, plezanje z inštruktorjem (45min), najem koles in Disco Golf igro. Ponudba velja za dve osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Termin lahko rezervirate preko telefona ali emaila.
  • Izogibajte se večjim obrokom vsaj 2 uri pred športnimi aktivnostmi.
  • Priporočamo športna oblačila in obutev.
kolesarska pot
lepa narava
panorama
parkirišče
piknik
plezanje
pohodi
psi-dobrodosli
skupine
1x Pazi Medo zipline spust
1x GoPro video
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni vnaprej

39,80

1x Pazi Medo zipline tandem spust
2x GoPro video
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

86,80

1x Pazi Medo zipline spust
1x GoPro video
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni vnaprej

39,80

1x Pazi Medo zipline tandem spust
2x GoPro video
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

86,80

1x Pazi Medo zipline spust
2x GoPro video
Plezanje z inštruktorjem (45min)
Najem koles in Disc Golf
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo