SelectBox akcija na Petrolu

V času od 1.3. do 20.4.2018 poteka na izbranih prodajnih mestih Petrol promocijska akcija SelectBox. Ob nakupu kateregakoli darilnega paketa SelectBox in predložitvi Petrol klub kartice prejmete še DARILO*. Akcija velja do 20.4. 2018 oziroma razprodaje zalog.

Po nakupu darilnega paketa SelectBox je potrebno opraviti registracijo z vpisom podatkov na desni strani. Izbrano žepnico Mladinske knjige vam bomo brezplačno poslali po pošti v roku treh delovnih dni.

 

*Izbirate lahko med 5-imi različnimi žepnicami:

Odpelji me opolnoči

Zgodovinsko ljubezenski roman o spodobnem dekletu iz skromne družine, ki spozna svetovljana in lomilca ženskih src.

Ko družina Hathaway nepričakovano podeduje plemiški naslov, Amelia Hathaway spozna, da je skrb za tri mlajše sestre in nebrzdanega brata dosti lažja od življenja v visoki družbi. Še težje pa se upira privlačnosti, ki jo čuti do visokega, temnega in nevarno čednega Cama Rohana.

O čem govorim, ko govorim o teku
O čem govorim, ko govorim o teku

V treh desetletjih je Haruki Murakami večrat pretekel najpomembnejše svetovne maratone in postal triatlonski borec, ki teče, plava in kolesari.

Avtobiografska drama je odličen duhovni trening, po katerem bralcu ostaneta dve možnosti: da obuje tekaške copate in se poda v dir ali pa navdihnjeno – po zahtevni športni preizkušnji telesa – napiše svojo zgodbo.


Velika čarovnija

Kako poiskati navdih, opustiti vlogo žrtve, in si ustvariti življenje svojih sanj. Avtorica velikih uspešnic Elizabeth Gilbert, piše, da jo je bilo nekoč strah slediti svojim sanjam. Ampak če ne poslušamo svojega notranjega – kreativnega – glasu, smo opeharjeni za največjo srečo in občutek izpopolnjenosti.

V imenu otroka

V imenu otroka

Roman V imenu otroka angleškega pisatelja Iana McEwana prinaša vpogled v svet sodišč, hkrati pa glavno protagonistko Fiono Maye, sodnico londonskega civilnega sodišča, spremljamo tudi v zasebnem življenju. Njene sodbe žanjejo spoštovanje med kolegi, za domačimi zidovi pa se sooči s krizo v partnerski zvezi, ko ji mož odkrito pove, da si želi kratkotrajne ljubezenske veze z mlajšo žensko.

Za vsako rešitev se najde težava

Za vsako rešitev se najde težava

Kaj bi se zgodilo, če bi vaša družina, prijatelji in znanci izvedeli, kaj si zares mislite o njih? Gerri se v najlepših letih odloči končati življenje in napiše poslovilna pisma vsem, ki jih pozna, pri tem pa ne skopari z žaljivkami. Kakšna groza, da se načrt z uspavalnimi tabletami in vodko ponesreči …

Gerrijino življenje tako čez noč postane prava norišnica, polna huronsko smešnih zapletov, ki pa ji nepričakovano prinesejo srečo in ljubezen, nad katerima je že obupala. Romani Kerstin Gier so čudežno zdravilo proti slabi volji.

[ninja_forms_display_form id=11]