Registracija na Petrol akcijo

Želim se prijaviti na novice

SelectBox akcija na Petrolu

V času od 7. 11. 2019 do 31. 1. 2020 poteka na izbranih prodajnih mestih Petrol promocijska akcija SelectBox. Ob nakupu kateregakoli darilnega paketa SelectBox in predložitvi Petrol klub kartice prejmete še DARILO*. Akcija velja do 31. 1. 2020 oziroma razprodaje zalog.

Po nakupu darilnega paketa SelectBox je potrebno opraviti registracijo z vpisom podatkov na desni strani. Izbrano žepnico Mladinske knjige vam bomo brezplačno poslali po pošti v roku treh delovnih dni.

 

Navodila


  • Za registracijo s svojimi podatki izpolnite prazna polja na desni.
  • V polje ‘Serijska št. paketa′ vpišite 12 mestno EAN kodo, ki jo najdete na zadnji strani ovitka kupljenega darilnega paketa. Vpisujte le številke od oznake (21) dalje. Primer:
    serail-code-example
  • Potrdite splošne pogoje in pravila Selectbox in registracijo s klikom na gumb ‘Pošlji’.

 

*Izbirate lahko med naslednjimi žepnicami:

Zlato

Prijateljici Kate in Zoe sta vrhunski športnici, ki si želita osvojiti olimpijsko zlato v kolesarstvu in na poti do cilja presegata meje vzdržljivosti. A to ni edina bolečina, s katero se spopadata. Katina hči se namreč bojuje z levkemijo – skrbeti za bolnega otroka pa je olimpijada starševstva … Zlato je zgodba o tem, kaj nas žene k uspehu – in kaj smo zanj pripravljeni žrtvovati.

 

Ostrina
Mlada novinarka Camille se že od sestrine smrti v otroštvu trpinči – duševno in telesno. Da bi ušla bolečini, zapusti mamo in drugo sestro ter se skuša ponovno postaviti na noge v Čikagu. A po osmih letih jo službena naloga pokliče nazaj v rojstni kraj, kjer najdejo trupli dveh deklic. Camille, ki pokriva raziskavo, se mora znova soočiti z duhovi preteklosti, če želi najti storilca.

Ripper
Ko mesto preplavijo nepojasnjeni umori, se Amanda znajde v središču dogajanja. Oče, vodja oddelka za umore, ji zaupa podrobnosti z različnih prizorišč zločina. Amanda, po duši detektivka, zasvojena s kriminalkami in detektivsko igro Ripper, se loti raziskovanja. Kmalu ugotovi, da so umori povezani, zato se spusti v lov na morilca, a ta iz razburljive igre kmalu preraste v pravo nočno moro.

E-romanca

Beth in Jennifer sta sodelavki in prijateljici, ki po elektronski pošti na dolgo in široko razpravljata o svojih osebnih težavah. Toda pri časopisu so ravno vzpostavili nadzorni sistem in zaposlili računalničarja Lincolna, ki preverja, ali je e-pošta res namenjena le službenim stvarem. Dopisovanje med Beth in Jennifer mu krajša čas med nočno službo in kmalu se zave, da se je v eno od njiju zaljubil …

Dojenček Bridget Jones

Bridgetini dnevniki se vračajo v čas, ko njena biološka ura vse glasneje tiktaka. In potem se zgodi: nosečnost, juhej! Sreča bi bila popolna, če le ne bi bilo drobne zoprnije – ni povsem jasno, kdo je oče. Vedno zanesljivi in pošteni Mark ali privlačni in zabavni Daniel? Bridget se tokrat skozi poslovne krize, osebne zadrege, kulinarične katastrofe in življenjske dileme opoteka materinstvu naproti.

Tigrova žena

Tigrova žena je presenetljivo zrel prvenec petindvajsetletne Teje Obreht, ki je navdušil kritike in bralce, z njim pa je avtorica postala najmlajša dobitnica ugledne nagrade Orange. Gre za magično pripoved z bogatim jezikom, v kateri mlada zdravnica Natalija odstira svojo preteklost in uničujočo vojno v neimenovani balkanski državi.

O čem govorim, ko govorim o tekuO čem govorim, ko govorim o teku
V treh desetletjih je Haruki Murakami večrat pretekel najpomembnejše svetovne maratone in postal triatlonski borec, ki teče, plava in kolesari.Avtobiografska drama je odličen duhovni trening, po katerem bralcu ostaneta dve možnosti: da obuje tekaške copate in se poda v dir ali pa navdihnjeno – po zahtevni športni preizkušnji telesa – napiše svojo zgodbo.

V imenu otrokaV imenu otroka
Roman V imenu otroka angleškega pisatelja Iana McEwana prinaša vpogled v svet sodišč, hkrati pa glavno protagonistko Fiono Maye, sodnico londonskega civilnega sodišča, spremljamo tudi v zasebnem življenju. Njene sodbe žanjejo spoštovanje med kolegi, za domačimi zidovi pa se sooči s krizo v partnerski zvezi, ko ji mož odkrito pove, da si želi kratkotrajne ljubezenske veze z mlajšo žensko.